Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Stěhování nábytku - cena přepravy.

Řešíme problém jak vyklidit byt a současně jak zařídit byt. Nabízí se řešení aspoň část nábytku a zařízení z vyklízeného bytu použít v tom zařizovaném, aspoň do té doby než tam vybereme nový.
Problém je v tom, že ty dva byty jsou od sebe asi dvě stě kilometrů.
Tak se chci zeptat, kolik by asi stála přeprava, odhaduji to na jednu skříňovou ávii 30. Jestli se to vyplatí nebo raději starý nábytek rovnou vyhodit a do nového bytu koupit hned nový (i s tím, že při zařizování nás bude tlačit čas).

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak kamarád se snad našel, včera jsme ten nábytek stěhovali, vozili jsme ho na dvoukoláku do naší ga… nový
Yarda 18.08.2014 08:40
Yarda
My jsme stěhovali asi 180 Km a půjčovali jsme na dva dny dodávku. V téhle půjčovně to vyšlo asi na 3… nový
katerinastoj 22.07.2019 14:25
katerinastoj
Pro informaci, kdyby to někoho po tak dlouhé době zajímalo. Nabídl se nám jeden dobrý známý s jehož… nový
Yarda 23.07.2019 17:46
Yarda
Stěhoval jsem mámu z baráku dobytu, vzdálenost mezi místy 380 km. Jedna cesta včetně chlapů, co vyná… poslední
iconek 24.07.2019 22:21
iconek

Tak kamarád se snad našel, včera jsme ten nábytek stěhovali, vozili jsme ho na dvoukoláku do naší garáže, až přijede dodávka, aby nakládání netrvalo tak dlouho, jako když se bude stěhovat z desátého patra paneláku.
ČERT VEM UŽ KONEČNĚ TU EVROPSKOU ŮNYJI!!!!
Když jsme měřili nákladní výtah, jestli se tam ten nábytek vejde, zřejmě se tam dřív tak akorát vešel, možná měl rozměry těm nákladním výtahům v panelácích přezpůsobené. Ale protože se výtah musel předělat, přibyly tam vnitřní dvířka a jiné zbytečnosti, tak teď se tam tak akorát nevešel a museli jsme skříně tahat po schodech.

My jsme stěhovali asi 180 Km a půjčovali jsme na dva dny dodávku. V téhle půjčovně to vyšlo asi na 3000 Kč na dva dny kontakt. S benzínem a vším to nebylo víc než 5000 Kč. Ale my jsme věděli, že si ten nábytek určitě budeme chtít nechat, takže jsme byli asi v trochu jiné situaci. Každopádně s půjčením bylo všechno v pohodě a můžu jedině doporučit.

Pro informaci, kdyby to někoho po tak dlouhé době zajímalo. Nabídl se nám jeden dobrý známý s jehož rodinou máme i ekonomické vztahy, jezdí s dodávkou a firma dává možnost zaměstnancům, že si ji mohou půjčit, když ji potřebují. Tak nám ty věci tehdy přepravil a při té příležitosti pak s tou dodávkou jel dál vyřídit nějaké své záležitosti. Tak jsme si to vyřídili mezi sebou.

Stěhoval jsem mámu z baráku dobytu, vzdálenost mezi místy 380 km.
Jedna cesta včetně chlapů, co vynášeli nábytek z let 1970 do stěhovacího vozu s vlekem, stála 15 tisíc.Maminka trvala na tom odvézt ještě starou ložnici a obývací stěnu, staré skříně, angrešty ze zahrady, takže se jelo ještě jednou.Nakonec se skoro všechno vyhodilo a kupovalo se nové.Angrešty stěhování nepřežily.
Ale hlavně že se to muselo odvézt, starší lidi prostě nepochopíš.

Takže za mě, pokud kupujete jiný byt, kupte si nový nábytek.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru