Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Euro - ANO nebo NE

Ahoj, dělám takovou malou anketku a potřeboval bych i pár názorů jiných lidí. Proto se prosím vyjadřujte k euru, případné klady nebo zápory; proč ano, proč ne; a tak dále. Díky moc všem za tvorbu :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/penize/clanek .phtml?id=783214 nový
L-Core 21.06.2013 10:37
L-Core
Auditorska spolocnost si uz robi vlastne prieskumy? Pride mi to ako velmi zcestny clanok zamerany pr… nový
fleg 21.06.2013 11:06
fleg
A jaký máš názor na euroval? watch Jak je vidět, jsi velmi proevropsky zaměřený. Zajímalo by mě tedy… nový
Niko Bellic 21.06.2013 15:56
Niko Bellic
Euroval je blbost a bohuzial velka chyba, na ktorej mozno scipne cely projekt. Spravne riesenie po z… poslední
fleg 23.06.2013 11:40
fleg

Auditorska spolocnost si uz robi vlastne prieskumy? Pride mi to ako velmi zcestny clanok zamerany proti ueru. AKe podniky oslovili, preco nie su vymenovane? Nie je problem si usit takyto prieskum na mieru, aby mi vysiel vysledok, ktory potrebujem.
Btw najviac ohrozenou skupinou voci vykyvom kurzou nie su velke firmy, ale male a stredne, ktore robia s nizkymi marzami a skok o 1% ich moze doviest do straty.

Euroval je blbost a bohuzial velka chyba, na ktorej mozno scipne cely projekt.
Spravne riesenie po zisteni, ze Grecko falsovalo svoje hospodarske vysledky malo byt prijatie sankcnych opatreni, cize legalna moznost vykopnut Grecko z EU, cim by dostali aj ine staty vystrahu predtym nezby nieco take skusali.
Wuroval naopak ukazal aj inym statom, ze ked nebudu disciplinovani tak sa vlastne ani nic nestane, sak my ostatni ich zachranime. Navyse zrovna Grecko neprinasalo EU nic extra, takze dodnes nerozumiem preco sa tak branili jeho vyhodeniu europski lidri.
Neverim teoriam, ze chceli zachranit svoje banky, ktore tam mali prachy, pretoze v konecnom dosledku na to tie banky doplatili aj tak (dlh sa restruktualizoval, cize sa cast z neho odpisala).
Ekonomicky priniesol euroval len prazdne politicke gesto, kde EU asi chcela naznacit, ze sa postara o kazdeho svojho clena nech to stoji co to stoji. Ekonomicky euroval poslal EU do padajucej spiraly.
Ja som kludne za zrusenie EU v tejto podobe, ale za okamzite vybudovanie nastupcu, kde ustrednym lidrom bude Nemecko a tento scenar aj predpokladam, preotze mam pocit, ze EU problemy neriesi, len ich lepi a ked ju nestihlo potopit Grecko dokonci ju Spanielsko, Portugalsko a Taliansko.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru