Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Euro - ANO nebo NE

Euroval je blbost a bohuzial velka chyba, na ktorej mozno scipne cely projekt.
Spravne riesenie po zisteni, ze Grecko falsovalo svoje hospodarske vysledky malo byt prijatie sankcnych opatreni, cize legalna moznost vykopnut Grecko z EU, cim by dostali aj ine staty vystrahu predtym nezby nieco take skusali.
Wuroval naopak ukazal aj inym statom, ze ked nebudu disciplinovani tak sa vlastne ani nic nestane, sak my ostatni ich zachranime. Navyse zrovna Grecko neprinasalo EU nic extra, takze dodnes nerozumiem preco sa tak branili jeho vyhodeniu europski lidri.
Neverim teoriam, ze chceli zachranit svoje banky, ktore tam mali prachy, pretoze v konecnom dosledku na to tie banky doplatili aj tak (dlh sa restruktualizoval, cize sa cast z neho odpisala).
Ekonomicky priniesol euroval len prazdne politicke gesto, kde EU asi chcela naznacit, ze sa postara o kazdeho svojho clena nech to stoji co to stoji. Ekonomicky euroval poslal EU do padajucej spiraly.
Ja som kludne za zrusenie EU v tejto podobe, ale za okamzite vybudovanie nastupcu, kde ustrednym lidrom bude Nemecko a tento scenar aj predpokladam, preotze mam pocit, ze EU problemy neriesi, len ich lepi a ked ju nestihlo potopit Grecko dokonci ju Spanielsko, Portugalsko a Taliansko.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny