Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak poznat solidní firmu?

...to je fakt tak těžké nalézt recenze té firmy?...

Pozemky zatím neprodávám ani nekupuji a s realitkami nemám nic společného.

Co se týká recenzí, jednou se mi stalo, že jsem si objednával léčebný pobyt v lázních kam často jezdím. Předtím jsem si to vyřizoval přes internet a v pohodě. Tentokrát jsem se koukal na displej a pomyslel jsem si, že nějaký matla co si chtěl přivydělat a měl známé se pohrabal v jejich webových stránkách. Ale nějak se stalo že jsem byl přesměrovaný na stránky jedné pofidérní agentury a já jsem si toho nevšimnul. Nabídli mi jiný termín než jsem poptával, nedali mi slevu co mi ty lázně dávají jako stálému zákazníkovi a neposkytli mi informace co jsem potřeboval a co mi ty lázně poskytují když s nimi komunikuji přímo (musel sem se obrátit na ty lázně abych se k nim dostal).
A měli tu drzost mi poslat dotazník jak jsem byl s jejich službami spokojený.
Odepsal jsem jim, že s lázněmi jsem spokojený byl, jinak bych tam nejezdil a co se týká služeb jejich agentury, příště se nebudu obracet na kovaříčka ale na kováře (a příště jsem si už ohlídal s kým komunikuji :-D
Proč to píšu: Náhodou jsem padnul na recenze na tu agenturu. Bylo jich tam požehnaně a SAMÉ KLADNÉ.:-(

BTW: Co se týká toho pozemku, kouknul bych se na sousední nemovitosti a pouvažoval bych komu by mohlo prospět případně koho by mohlo poškodit kdybych ten pozemek prodal a s jejich vlastníky bych hodil řeč. Možná by ses dozvěděl zajímavé informace.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny