Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaká banka je aktuálně nejvýhodnější na osobní a spořící účet

viz. nadpis.

Nedoporučovat FIO, mám, je to nejlepší bankovní ústav u nás, neexistuje lepší banka s podobně skvělým internetbankingem a špičkovou "smart" aplikací do mobilu.

Hledám druhý účet k tomuto, protože potřebuju vyměnit zoufalou AirBank za něco použitelného. Aplikace AirBank na mobilu je protkaná reklamou a v postatě tam vůbec bankovní služby nevidíte, protože se tou šílenou reklamou neproklikáte. Aplikace na starších mobilech odmítá fungovat, neustále padá, hlásí chyby, v důsledku toho se nedá platit na internetu kartou. Podobně na tom začíná být i jejich webové rozhraní, místo funkčního bankovnictví vás neustále opruzuje vyskakující robot Aneta a v podstatě celé bankovnictví je díky nesmyslů, které banka neustále vymýšlí, totálně nepoužitelné.

Mé požadavky:
osobní a spořící účet v jednom bankovnictví, kde se dají libovolně přesouvat prostředky z jednoho na druhý.
fungování bez smartphonu, aby k ověření internetové platby nebyla potřeba aplikace nebo aby aplikace nepadala na telefonu s rootem.
jedna platební karta zdarma
vedení účtů zdarma
posílání peněz zdarma
funkční internetové bankovnictví.

Existuje mimo FIO ještě nějaká banka, která by tyto "náročné" podmínky uměla?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny