Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaká banka je aktuálně nejvýhodnější na osobní a spořící účet

Na mě teda ve Fio působili zaměstnanci vždy profesionálně. S přehledem jsem dostal odpovědi na několik otázek, které jsem si připravil i na několik dalších. Při zakládání účtu jsem byl velice spokojený. Narozdíl třeba od zaměstnankyň spořitelny, které měly své povídání nadrnčené jako kolovrátek (a dost jsem pani vykolejil otázkou, že když budu platit 169 měsíčně, tedy dejme tomu 1690 ročně (aby se to lépe počítalo, jinak to bude víc) a budu za to mít úroky 3% z 50k to je 1500 před zdaněním, že takový balíček nemá smysl - pani vzala kalkulačku a opravdu jí to vyšlo, pak už se nevzmohla na nic a odešel jsem se základním balíčkem za 29 korun (všichni, které znám si nechali vnutit za 69 korun výběry z jejich bankomatů zadarmo, protože výběr na pobočce přece stojí 65 (že v bankomatu jen 5 (a i v základním balíčku je karta zadarmo) už ale tak výrazně neříkají (ano říkají to na (i nevyřčenou) otázku k čemu karta - přece abyste mohl vybírat za pětikorunu a ne za 65)))). Víc posuzovat nemůžu. Na pobočce jsem byl jen několikrát v životě.
Když jsem poprvé zakládal účet, byl jsem i v dalších bankách (KB, ČSOB a možná i jinde, prostě co jsem měl po cestě) a tam jsem nenašel nikoho, s kým bych si o tom pokecal (třeba KB měla jakousi recepci s prázdnou židlí a asi 5 pokladen na které nebylo vidět přes frontu, prostě nebylo se kam obrátit).

Zatím jsem nemusel řešit nějaké problémy, to by se teprve poznalo, za co banka nebo její zaměstnanci stojí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny