Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaká banka je aktuálně nejvýhodnější na osobní a spořící účet

Mimochodem kolik bank jsi prosel, abys mohl posuzovat, kde maji ci nemaji profi bankere? Protoze ja jsem byl na pobocce FIO nekolikrat a pusobili lepe nez v Komercce, Monete a nejvetsimu bizaru Creditasu. Odtamtud me doslova vykopali, ze si mam nejprve dohodnout schuzku. Pravdepodobne exces konkretniho zamestnance, takze je neberu hur nez jine nizkonakladove banky, ale nic podobneho jsem ve FIO nezazil. Pro KB teda plati uplne to same co pises o FIO, pokud neco chces, musis se dostat pres zamestnance nejnizsiho levelu a to je kolikrat dost narocne, to same se vlastne da rict i o CSOB a Monete, coz jsou vsechno banky, ktere mezi nizkonakladovky nepatri. Pokud bych mel hodnotit prozakaznicky pristup, tak AirBank ovsem z pobocky jsem vychazel s tim, ze jsem nevyresil pres maximalni usili zamestnankyne vubec nic, nedokazali jsme se dostat pres systemovou chybu jejich interni verze bankovni aplikace, proste ji nemeli odladenou, coz se ti treba v tom FIO nestane. Ale abych doplnil zkusenost s AirBank, volala mi jeste tyz vecer jina zamestnankyne a problem jsme vyresili telefonicky. Chodit u AirBank na pobocku vubec nedava smysl.

Abych to teda zhodnotil celkove, mam tu zkusenost, ze nizkonakladovky dokazi jednat se zakaznikem mnohdy i lepe a nejhure stejne jako velke bankovni domy, za predpokladu, ze zakaznik nema na konte par desitek milionu. Proto mi jsou nizkonakladove banky obecne sympatictejsi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny