Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaká banka je aktuálně nejvýhodnější na osobní a spořící účet

Fio nabírá do stavu na pobočky zvláštní genotypy. Kdo prochází více provozovnami a je pamětníkem od dob záložny, tak ví své. Nejsou to žádní velcí myslitelé. Znalého, zkušeného a životem protřelého profi bankéře tam těžko pohledat. Dá se říct, že tam sedí administrativka s maturitou, která se jinde nechytla. Je evidentní, že se Fio brání zaměstnávat VŠ na pobočkách, až na pár výjimek. Ty jsou však letitým inventářem. Protože známe úroveň školství a produktů vzešlých ze SŠ, je jasné, jak zvládají práci. Kolikrát mi je za ně trapně, že neznají základní věci. Příliš se nedá mluvit o jejich finanční gramotnosti. Těch pár školení které absolvují než je hodí na pobočku, to pomůže, ale příliš to nezachrání.
Na Fio je cenné, že mají odladěné produkty. Dokonce umí ke klientovi přistupovat dost individuálně - platí pro vedení a střední management. Byl jsem povolaný k pomoci v řešení případu, kdy v záležitosti figurovala i PČR a překvapilo mne, jak bylo Fio korektní a proklientské. Sepsal jsem veškeré dokumenty a vše připravil včetně důkazů. Doslova jim to bylo naservírováno včetně návrhu na řešení. Následně adresováno kompetentním lidem ve vedení. Vše nakonec akceptovali v plném rozsahu a dopadlo to dobře. Fio je bezproblémové, když si člověk dá pozor a omezí se na nezbytně nutný základ.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny