Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaká banka je aktuálně nejvýhodnější na osobní a spořící účet

IB2.0 pritom zadna revoluce nebyla, jen udelali responsivni design. :-) A zvladli to dokonale bez nutnosti se ucit ovladat IB znovu a jinak, stale je to stejne dobre, polozky jsou na stejnych nebo podobnych mistech, jen je to responsivni. To prave u FIO ocenuju nejvic, ze umeji delat zmeny tak, ze je uzivatel neregistruje a pritom je to zaroven dostatecne moderni.

Co se tyka mobilni aplikace, tak ji klidne, jestli mas smartphone, zkus, protoze je dokonala, takhle prehlednou aplikaci v jine bance nenajdes. A presne pochopis, proc se virtenovi nelibi. Je totiz stejne genialne jednoducha bez jakychkoli omalovanek, jako je to IB. ;-)

Edit: Aktuálně jsem měl s FIO problém, že IB neumí změnu trvalého bydliště. To už dnes umí kdekdo. Ikdyž to FIO ještě neoznámilo, tak je tahle změna v plánu do konce roku, byl bych rád. Sice jsem teď musel na pobočku, ale dost možná budu bydliště měnit v příštím roce znovu a tudíž už bych rád do banky nechodil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny