Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jaká banka je aktuálně nejvýhodnější na osobní a spořící účet

Vidíš a já to mám naopak. Aplikaci AirBank považuji fakt za špatnou. Naprosto neefektivní způsob práce se spoustou omalovánek, nabídek, o které nemám zájem, příšerná pomalá aplikace se kterou když pracuji, mám chuť s telefonem třísknout o zem. A téhle hrůze se čím dál víc podobá i webové rozhraní internet bankingu.

Oproti tomu FIO má aplikaci elegantní, jednoduchou, efektivní, udělám během minuty, co potřebuji a jdu pryč. Nikdo nic v aplikaci nemění, takže vždy vím, co kde mám hledat a když už nějaká modernizace přišla, vždy navazovala na dřívější podobu, takže se v tom každý hned vyzná. To samé platí o jejich webu, jednoduché efektivní, udělám co potřebuji a za minutu jsem pryč, aplikace mě ničím nezdržuje.

Viděl jsem v posledních dvou letech a malinko pracoval s ČSOB, Komerčkou, Monetou, Creditas, nechytala se proti FIO bance ani jedna aplikace, ani jeden internet banking. Ale jak říkám, ono je to individuální, já omalovánky nesnáším, někdo je může milovat, tohle je jen můj pocit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny