Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem George výpis z majetkového účtu

Mám majetkový účet u investiční společnosti České spořitelny. V poslední době se mi nedaří stáhnout výpis v IB George, vždy mi to napíše : "Kde nic, tu nic". Už jsem to řešil přes helpdesk i podáním reklamace, po čase jsem dostal odpověď, že problém už je vyřešen, ale mě to stále píše tu nesmyslnou zprávu. Vyzkoušel jsem už několik prohlížečů (MS Edge, Chrome, Firefox), ale neúspěšně. Nemá někdo stejný problém ?
Díky za užitečné odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Výpisy z majetkového účtu v George jdou stáhnout bez problémů - prohlížeč Opera. Teď jsem zkoušel pr…
Jan Fiala 05.08.2021 09:56
Jan Fiala
Opera je prohlížeč poslední záchrany, skoro nic v něm nefunguje (mám nějakou starou verzi (koukám 12…
ml1 05.08.2021 12:29
ml1
Nemyslel jsem starou Operu, myslím operu, založenou na chromiu.
Jan Fiala 05.08.2021 12:51
Jan Fiala
V uživatelské příručce George se doporučují ve Win tyto prohlížeče : Mozilla Firefox (aktuální a akt… nový
petrM 05.08.2021 18:22
petrM
Dnes jsem zkusil nejnovější Operu a výsledek je stále "Kde nic, tu nic". Navíc jsem zjistil, že když… poslední
petrM 08.08.2021 15:19
petrM

Opera je prohlížeč poslední záchrany, skoro nic v něm nefunguje (mám nějakou starou verzi (koukám 12.16) a měl jsem za to, že nové už nebyly), ale je několik věcí, které mi fungují jen tam.
Dřív jsem na podobné věci používal Safari (byl to jediný prohlížeč, ve kterém se svého času nějak dalo používat aukro - asi to byl jediný prohlížeč, na který to nebylo "optimalizováno"), který jsem pak začal používat primárně. Ale apple pak nějak skončilo s vývojem pro PC a postupně bobtnal seznam toho, co v něm nefunguje.
Kdysi mi jedna kolegyně říkala, že jí nejde IB spořitelny v linuxu, což mě překvapilo, protože já se do fio z linuxu normálně přihlašuju (a ani nechápu důvod, proč by to jít nemělo (pokud by to nebylo přímo úmyslem vývojářů daných stránek), prohlížeč je snad stejný, údajně existuje i edge pro linux) a počítač, který měli na pobočkách fio měl taky linux.

V uživatelské příručce George se doporučují ve Win tyto prohlížeče :
Mozilla Firefox (aktuální a aktuální ESR)
Google Chrome (poslední 2 verze)
EDGE (poslední 2 verze pro Windows 10)
Opera (aktuální)

Používám několik internetových bankovnictví. Jestli to bude takhle pokračovat, tak bude na palici experimentovat, ve které bance funguje který prohlížeč.

Dnes jsem zkusil nejnovější Operu a výsledek je stále "Kde nic, tu nic". Navíc jsem zjistil, že když zadám platbu s okamžitou splatností, tak se neobjeví v historii, takže si ji nemohu ani uložit ani vytisknout. Mám pocit, že George se vymknul kontrole a ČSAS nezvládá. 20 let jsem používal Servis24, ale toto nepamatuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru