Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moneta je naprosto neschopna

Zdar,

je to spis tip nez dotaz, uvitam i nejaky pokec o jinych uctech u jinych bank.

Jde o to, ze k prihlasovani k internetovemu bankovnictvi u Monety potrebujete jmeno a heslo a nasledne musite opsat kod z SMS.

Cas na opsani kodu jsou presne 2 minuty a bezi vam odpocet a po 1:59 je konec a napis, ze vyprsela platnost. Potom pockam jeste tam minutu dve a dojde SMS. Jinyma slovama odpocet jsou 2 minuty, ale SMS chodi po 3 az 4 minutach. Tudiz se do internetoveho bankovnictvi neda prihlasit.
(Pro srovnani takova CSOB dava na opsani kodu 10 minut.)

Alternativni cestou overeni prihlaseni je chytra Android aplikace, ktera nefunguje na rootnutem telefonu. Mam rootnuty telefon a tudiz se mi aplikace Monety vubec nespusti. Zbyva mi teda pouze to overovani pres SMS. Jinyma slovama situace u me nema reseni a ucet u Monety pujdu zrusit.

Predtim jsem jeste napsal do Monety a dostal odpoved, ve ktere mi sdelili, ze oni SMS odesilaji okamzite a ze problem je u meho operatora. Ja mam mobil od Kaktusu, coz je znacka predplacenek od T-Mobile, takze prosim vas, jestli mate mobil od T-Mobile, nedelejte si ucet u Monety, nejde to spolu dohromady.

---

No, kdyz pomineme AirBank a FIO, u tech ucty mam, je tu momentalne nekdo, kdo byste doporucili jako slusnou banku, kde bych treba jeste udelal ucet? Dobry by bylo, kdyby k normalnimu uctu davali i sporici a velkou vyhodou by bylo, kdyby jim stejne jako FIO a Airbance nevadilo, ze mam rootnutej telefon?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny