Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moneta je naprosto neschopna

Pokud myslíš půjčkou i kreditku, tak tu jejich mám a doporučuji, viz výše. Vedení zdarma (pokud ke konci měsíce jsi v plusu, což kvůli zbytečnému poplatku 49 Kč vždy splatím a pár stovek přeplatím), 1% z plateb zpět (max 150 Kč měsíčně… bývalo to 500 Kč, ale dnes jsou všechny banky opatrné. Snad příští čtvrtek do toho ČNB řízne a sazby výrazněji zvedne).

Někdy asi dojde nějaký e-mail, ale nijak extra často. Půjčky nabízejí čas od času všechny banky, splývá mi to. Stisknout "del" není takový problém. Telefonicky mi snad nikdy nevolali, ani manželce, která je u nich taky. Netuším, zda půjčky nabízejí všem (asi ano), jinak by nenabízeli nějaké částky, pokud u nich má člověk ve stejný okamžik uloženo více. Ale třeba doufají, že i mezi takovými se najde debil: na spořáku bude mít 100.000 na 0,6% p.a., půjčí si 50.000 za (třeba) 10% p.a.

Co mi na nich dost vadí, je katastrofální dokumentace k nějakému produktu (účet, spoření, cokoliv). Horší font na Zeměkouli snad nenajdeš, naprosto nečitelné. Jestli je to účel (aby to lidi nečetli), nejsem schopen posoudit. Mají vlastní fórum, myslím, že dokonce necenzurované https://spolu.hellobank.cz/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny