Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moneta je naprosto neschopna

Vypadá to, že root neumí. Stejně jsem se jich zkusil zeptat, uvidim, co mi odpoví, ono z toho minimálně člověk pozná, jestli to jsou stejný amatéři jak Moneta, tam byly odpovědi z banky brutálně přitroublé.

Dobrý den,

hledám banku, kde bych si udělal účet. Protože se zpřísňují podmínky pro používání platebních karet na internetu, nemá smysl se dále již držet ověřování přes SMS, ale raději používat bankovní aplikaci na mobilním telefonu.
Jenže to má háček, většina českých bank jsou amatéři, kteří bezpečnosti v IT oboru vůbec nerozumí a tak ve své neschopnosti otravují IT zdatné klienty různými nesmyslnými překážkami.
Jednou z nich je nemožnost používat bankovní aplikaci na rootlém zařízení nebo-li na zařízení s povoleným administrátorským účtem. To je na počítačích běžnou věcí a každý uživatel Windows i linuxu takový root účet na PC má. Z prosté logiky plyne, že i na mobilu to může být stejně.

Bohužel jsem si v podmínkách vaší banky všimnul, že v článku 14.4.3. XVII také používání rootu zakazujete. Protože jinak bych vás preferoval, ještě zkouším učinit dotaz, zda se nejedná o omyl a opravdu mi i vy budete bránit používat mobilní aplikaci na rootlém telefonu, čímž bych musel hledat banku o dům dál.

Předem děkuji za odpověď.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny