Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem O kolik se sníží bolestné, pokud nepůjdu na neschopenku? (I když bych fakticky měl jít)

Zdravím, v práci jsem si způsobil úraz, nešel jsem na neschopenku, protože jsem nechtěl potopit firmu. Jednalo se o středně těžké zranění, pracuji manuálně, tedy jsem zcela diskvalifikován a v práci vyloženě jen sedím, protože nemám co dělat (a ani nemůžu). Chci se tedy zeptat o kolik se mi snížilo bolestné, protože jsem nešel na nemocenskou? Raději nebudu uvádět svou konkrétní diagnozu, ale snad k odhadu to stačí. Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měl jsem slušný úraz před rokem. Neschopenka nebyla vůbec předmětem rozhodování. Bylo mi pojišťovnou… nový
Otazník. 12.01.2021 18:27
Otazník.
Raději nebudu uvádět svou konkrétní diagnozu, ale snad k odhadu to stačí. Díky Nestačí. Já třeba mám… poslední
vla 16.01.2021 18:57
vla

Měl jsem slušný úraz před rokem. Neschopenka nebyla vůbec předmětem rozhodování. Bylo mi pojišťovnou vysvětleno, že na úraz ten a ten je odškodnění to a to bez ohledu na dobu neschopnosti. U trvalých následků se už k tomu nepřihlíží vůbec. Možná jiná pojišťovna k tomu přistupuje jinak.

Raději nebudu uvádět svou konkrétní diagnozu, ale snad k odhadu to stačí. Díky
Nestačí. Já třeba mám takovou předtuchu, že říkáš A a zapomínáš na B. Bozp. je vymyšlená tak dobře, že když od zaměstnavatele dostaneš ochranné a bezpečnostní pomůcky, podepíšeš školení, použil jsi je, dělal jsi to co máš, prácáky neexistují. Jak jo, tak jsi něco pos..l. (nepočítám úrazy, tady jsem zakopl a mám zlomený prst a podobně). Takže má rada je, že když budeš chtít někdy v něčem poradit a neřekneš to tak, jak to bylo, tak dostaneš radu, která ti bude k prdu:-)
No a ještě jednu radu dám. Na bolestné se vykašli a příště radši přemýšlej, jak si zdraví chránit. Je to to neječnější co máš:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru