Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem O kolik se sníží bolestné, pokud nepůjdu na neschopenku? (I když bych fakticky měl jít)

Zdravím, v práci jsem si způsobil úraz, nešel jsem na neschopenku, protože jsem nechtěl potopit firmu. Jednalo se o středně těžké zranění, pracuji manuálně, tedy jsem zcela diskvalifikován a v práci vyloženě jen sedím, protože nemám co dělat (a ani nemůžu). Chci se tedy zeptat o kolik se mi snížilo bolestné, protože jsem nešel na nemocenskou? Raději nebudu uvádět svou konkrétní diagnozu, ale snad k odhadu to stačí. Díky

Předmět Autor Datum
To ti řekne doktor, co tě oboduje. 8-) nový
tojezdenek 06.01.2021 18:29
tojezdenek
Měl jsem slušný úraz před rokem. Neschopenka nebyla vůbec předmětem rozhodování. Bylo mi pojišťovnou… nový
Otazník. 12.01.2021 18:27
Otazník.
Raději nebudu uvádět svou konkrétní diagnozu, ale snad k odhadu to stačí. Díky Nestačí. Já třeba mám… poslední
vla 16.01.2021 18:57
vla

Měl jsem slušný úraz před rokem. Neschopenka nebyla vůbec předmětem rozhodování. Bylo mi pojišťovnou vysvětleno, že na úraz ten a ten je odškodnění to a to bez ohledu na dobu neschopnosti. U trvalých následků se už k tomu nepřihlíží vůbec. Možná jiná pojišťovna k tomu přistupuje jinak.

Raději nebudu uvádět svou konkrétní diagnozu, ale snad k odhadu to stačí. Díky
Nestačí. Já třeba mám takovou předtuchu, že říkáš A a zapomínáš na B. Bozp. je vymyšlená tak dobře, že když od zaměstnavatele dostaneš ochranné a bezpečnostní pomůcky, podepíšeš školení, použil jsi je, dělal jsi to co máš, prácáky neexistují. Jak jo, tak jsi něco pos..l. (nepočítám úrazy, tady jsem zakopl a mám zlomený prst a podobně). Takže má rada je, že když budeš chtít někdy v něčem poradit a neřekneš to tak, jak to bylo, tak dostaneš radu, která ti bude k prdu:-)
No a ještě jednu radu dám. Na bolestné se vykašli a příště radši přemýšlej, jak si zdraví chránit. Je to to neječnější co máš:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru