Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kdy spadnou akcie Tesly?

Tesla je bublina, ktora praskne...hm to nikto neviem kedy.
V prvom rade pri svojej uvahe si mal spomenut nedavny akciov split, ktory Tesla podstupila v septembri. Ten sa robi, ked spolocnost usudi, ze ich akcie su nadhodnotene. Akcie sa nakratko prepadli a len preto, aby nasledne prekoali svoje byvale rekordy...takze ani split nepomohol a nezastavil ten narast.
Narast firiem, ktorym sa veri do buducnosti nie je len u Tesly.
Ak si pozries naras inych technologickyh firiem (Facebook, Alphabet, Nio....) tak tam vidis od marca kontinualny narasto desiatky az stovky percent.
Kedze a trhu vladne neistota, akcie klasickych firiem klesaju a investori presuvaju svoje portfolia smerom k vacsej istote a to su prave technologicke fitmy.
To je dovod preco akcie Tesly stale stupaju, nie ich obrat, nie ich kvalita (ta je hrozna) a ziadna minulost Muska na to nikdy vplyv mat nebude.
Celkom ma pobavilo, ked si porovnaval cenu akcii s inymi automobilkami...to si ako myslis, ze akcia za 40$ ma mensiu hodnotu ako akcia za 500$? Ono je totizto dolezite najme to kolko tych akcii bolo vydanych a nie az tak aku maju hodnotu;o). Je rozdiel, ci ziskas 50% podiel vo firme za 1mil alebo 1mld nie?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny