Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Začal pád dolaru a kam míří USA?

Vytrhavas veci z kontextu.
Posilenie koruny voci dolaru? Koruna je viazana na euro, takze jedine na com bude zalezat je kurz eura voci dolaru. Ano da sa predpokladat, ze dojde k posileniu eura voci dolaru, ale o kolko? A na ako dlho? Po vydani spravy bude asi prudky nabeh (mozno 5-10%), ale potom pride korekcia trhu a zase pokles. Dlhodobo sa to tazko predpoveda, nevieme co bude.
To, co si vymenoval su same drobne veci, Syria a Libya su nepodstatne veci z pohladu dolara. Videl si vyvoj kurzu dolara za posledne mesiace, roky? Ukaz mi, kde je tam zohladnena afera s Boeningom, kde je tam Lybia, ci Syria alebo Irak, ci Afganistan.
Silne precenujes vplyv Ruska a nejakeho ropovodu na dolar, dolar nie je americke platidlo, je to celosvetove platidlo a ako som povedal je to otazka dovery a ta zda sa je neotrasitelna.
Kludne sa tu srtretnime o par tyzdnov, ci mesiacov a uvidis, ze sa nic zasadne neudeje.
Saudi nemaju ziadne spolocne zaujmy s Ruskom, ak sledujes ceny ropy ak Saudi(OPEC) chceli potopit hlavne USA a Rusov ako hlavnych konkurentov, pretoze su asi jedny z mala, ktory si mozu dovolit tazit ropu aj za dumpingove ceny, respektive maju jedny z najnizsich nakladov na barel ropy na svete.
Co si myslis, preco sa ropa predaval za - ceny? Preco ropa sla tak prudko dole za poslednu dobu?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny