Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Začal pád dolaru a kam míří USA?

Mas tam zopar slabin. Dolar nikam nespadne, nikto USA nasilu poziciavat nemusi...je to stale jedna z najsilnejsich ekonomik sveta, je to dolezity trh pre EU alebo Cinu. V neposlednom rade problemy nemaju len USA, ale cely svet.
Dokonca aj ta Cina, ktora uz ide v normale, ale nema zrazu pre koho vyrabat, ked zvysok sveta je v karantene. To je globalizacia, samotny stat nezmoze nic, aj preto si myslim, ze Cina podrzi ekonomicky (hospodarskou pomocou) USA aj EU. Bez nas by nemohla prosperovat a oni to vedia.
Uz niekolko tyzdnov su zname odhady o vyvoji nezamestnanosti v USA (odhad az 20mil), tento tyzden sa oficialne oznamia a je jasne, ze to bude obrovske cislo...v podstate vsetci vedia, ze to bude hrozne cislo a trhy (kurz) na to vobec nereagovali. Preco asi? Dolaru sa proste stale veri a verit sa bude nadalej, takze to co popisujes je blbost.
Pozri si kurz momentalny, mozno po oznameni nezamstatnosti mozeme ocakavat okamizty prepad (dolar bol v minulosti aj 1.2 1.3 k euru), ale potom pridu korekcie a kurz sa zase upravi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny