Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nákup BTC na Burze Binance - Nemožnosť pridať debetnú kartu

To, co si napisal nie je pravda. Jedine, zeby si si vybral roky, ktore sa ti hodia;o).
Navyse tvoja uvaha ma logicku slabinu....aby si bol ziskovy v rozumnom rozmedzi musel by si investovat na spodnej uvrati a to sa uz predvidat neda.
Ja ti ukazem iny pohlad.
Rozdelme kurz BC na obdobie pred 17 a po 17 roku.
Pred 17 rokom sa dlhe roky nedialo nic, potom sa bc nie celkom logicky zacal dvihat az prisiel peak z roku 2018, ktory doteraz nema rozumne (rozumej trhove) vysvetlenie.
Po 2017 uz vidim len trvaly pokles.
Nepopieram, ze na BC sa da slusne zarobit, ak mas vestecku gulu a dokazes predvidat tie jeho skoky o par 10% percent v radovo dnoch, co nie je rozumne spravania a na rozdiel od klasickych akciovych, komodnitnych burz, ci Forexu to naozaj nedava ziadnu logiku.
Vlastne mne dava. Cital som studiu, kde sa pokusili na zaklade pohybov na burze identifikovat majitelov BC a zistilo sa tam to, co som predpokladal. Myslim, ze okolo 60-70% vsetkych BC vlastni par ludi/BC penazeniek, ja predpokladam dokonca, ze moze ist o jedneho cloveka a tento clovek, kedze vlastni podstatnu cast trhu moze s kurzom lubovolne manipulovat. BC sa riadi jedinym indikatorom a tym je ponuka/dopyt, takze je jasne, ze ked zacnem hromadne skupovat BC pojde ich cena hore, ked trh zaplavim zase mnozstvom BC pojde kurz dole.
Cloveka/ludi, co vedome manipuluju s kurzom povazujem za najbohatsich ludi na svete, co sa smeju z toho ak hype sa im podarilo vzbudit okolo elektronickeho nezmyslu.
Preco je BC nezmysel (dlhodobo) by bolo na samostatny clanok, takze sa prosim toho nechytaj, pretoze by som ti tu mohol dlho vysvetlovat, preco centralne vlady silnych statov nikdy nepovolia BC ako narodne platidlo a tym padom sa celosvetovo nepresadi, preco BC nie je vhodny na masove pouzivanie (pozri si kolko operacii za sekundu zvlada lighting), pripadne ako lahko je mu mozne vytvorit medzinarodne uznavanu konkurenciu. BC zatial tazi z rozdrobenosti coinoveho trhu a ze velke staty/celky zatial nemaju zaujem na vytvoreni spolocnej digitalnej meny.
Je to vsak len otazka casu, kedy k tomu dojde a potom pojde BC do kytek.
Ako som povedal vdaka mohutnym stupaniam a prepadom dokazes na BC zarobit akurat musis vediet ako sa bude trh spravat a to pokial nemas cislo na Satoshiho asi vediet nikdy nebudes.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny