Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hypotéka - brať či nebrať

Hele, uz ted na to v podstate nemate (bez podvodu + totalniho nasazeni obou).

Ted se k vam blizi Corona (respektive tam uz je) a pocitej s tim, ze to bude sakra problem - ani ji nemusite chytit (a podle zavaznosti neprezit/prezit na intenzivce (bude-li jeste misto)/jen to vylezet par tydnu), ani vam nemusi naridit karantenu (14+ dni a staci, aby nekdo v okoli ci praci byl diagnostikovany) a stejne to muze nektery ze zamestnavatelu docasne (ci plne) zabalit, at uz kvuli nakaze, ci preventivne, nebo ze jemu lehne dodavatel/odberatel. Nebo to muze zariznout vlada/urady nejakou plosnou karantenou.

Ono je to celkem fuk, ve vasi situaci by vypadek na dva tydny znamenal pad do dluhove spiraly a neni ve vasich moznostech ho vyloucit - zato je celkem pravdepodobne, ze nejake problemy na vas dopadnou at uz udelate cokoli.

PS: to znamena, ze prusvih pujde hlavne za tebou (a rodina nebude mit na to te podrzet, i kdyby chtela) a ze je velka sance, ze se z tech osobnich duvodu jeste vyklube nejaka komplikace (at uz primo ci neprimo, at zavinene, nebo jen bude nekdo treti nemistne horlivy)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny