Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hypotéka cez finančného poradcu

Neviem ja uz licenicu nemam uz a mi ju nechcelo obnovovat, navyse ja som to aj nikdy aktivne nerobil, ja som sa im len staral o siet ako admij a jediny zakaznik s ktorym som kedy uzavrel zmluvu som bol ja sam;o).
A never tomu, co ti tvrdi, banka moze zmenit rozhodnutia, vacsina uverov sa uz neschvaluje na pobockach (myslim, ze takto to uz robila len jedna banka) a vsetko ide na ustredie. A tam maju na vsestko cas a navyse sa casto stava, ze si nieco najdu.
Napriklad na moju manzelku si nasli nejaku zabudnutu kreditku, ktoru nezrusili hoci bola podana ziadost a brali to ako dalsi zavazok. A to som mal spoluziaka ako riaditela pobocky, ktory mi vsetko vybavoval. Niekedy ti ani znamosti nepomozu;o).
Cakaj proste nejaky problem zo strany banky, za ktory poradca a casto ani pracovnik pobocky nemozu. Navyse som zazil parkrat, ze pracovnici pobocky sa moc nepredreli ak si prisiel s poradcom, pretoze im ide z toho mensia provizia ako ked prides sam a tak obcas "zabudli" nieco na ustredie poslat.
Vzdy maj radsej rezervu. Casovu aj financnu.
A pozor na prekvapka, ked sme prenasali naposledy hypoteku prekvapila ma moja domovska banka TB, ktora mi ponukla najlepsie podmienky zo vsetkych bank pricom TB je suverenne jedna z najdrahsich bank, ale asi zavazila moja historia a bonita (mam tam zopar uctov), takze vo finale vyhrala TB a to dost vyraznym rozdielom.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny