Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stavební spoření u raiffky

Ahoj Honzo,
Právě že jsem tak učinil, ale na jejich centrále ta telefonistka byla taky tak nějak laxní, asi tím teplem. Ptal jsem se např. jak informují klienty na blížící se cílovou částku - bez reakce a třeba u Lišky informují klienta když se blíží 95% naspořené částky. U Raisfhajzlen stačí přespořit i o stovku a platí se pokuta 1500. Ten človíček co si dává na vizitku finanční poradce mě např. mystifikoval že ta pokuta je od letošního roku nařízením ČNB, což jsem nikde nenašel ale je to v jejich VOP. Pak blábol že nemá tel. na klienty ale stačí přece poslat info na adresu kam chodí jednou ročně výpis. A podle výpisu dopočítat kdy bude přesné dosažení cílové částky trochu oříšek (Strhávají si peníze za odeslání výpisu, přibývá tam úrok a státní podpora).
Je to prostě o lidech a mě připadá že lidi od Raisfhajzlen jsou nějací divní a nebo taky chce rakouská matka banka víc peněz než je zdrávo.
Teť čumím na vizitku toho človíčka a on tam má napsáno dokonce Ředitel agentury ňákej Jarda Prokšů. Brrr... až mě mrazí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny