Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr dodavatele energií- znáte např. dodavatele "123ušetři.cz"?

Já vím, že mě bude hodně lidí za můj názor kamenovat, ale já jsem spokojený u Bohemky. Vím o tom, že jsou dlouhé výpovědní lhůty, vím o tom, že je sankce za předčasné vypovězení.
Ale popíšu případ a přístup Bohemia Energy.
Ve firmě jsme dostali nabídku na zákaznický tarif na plyn od jednoho slovenského dodavatele, působícího i v ČR. Velmi, velmi slušné ceny.
Tak jsem zvedl telefon a volal do BE, jak se má situace a kdy mám vypovědět smlouvu (možnost bezplatné výpovědi byla blízko). Přepojili mě rovnou na obchodníka a dostal jsem nabídku interního tarifu, který byl jen o pár korun za MWh dražší. S tím, že změnu provedou okamžitě bez nutnosti čekání na výpovědní lhůty. A protože mám od nich pod jednou smlouvou i elektřinu, týkalo se snížení i dodávky elektřiny.

Kolega, který je u hlavního dodavatele to s dodavatelem řešil asi měsíc (telefony, maily) bez výsledku. Až v okamžiku, kdy dostali výpověď začali být najednou aktivní, ale jediné, co mu nabídli byl standardní ceník, který měl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny