Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Plusove hospodarenie CR

Souhlasim s touchwoodem.

Ani ja Burese (to je jeho stbacke jmeno) nemusim, ale je pravda, ze je oblibeny. Jeho ucelovy plusovy rozpoctovy podvod ho vynesl do cela popularity.

Co mi vadi opravdu hodne je jeho provazanost na dotace EU a tudiz se CR snazi byt za kadou cenu v EU dobre vnimana, v tom se mi mnohem vic libi Slovaci, ze aspon sem tam udelaji na EU dlouhy nos. Babis je navic dost vychcanej a tak si na lezeni EU do prdele nasel pohloupleho spolecnika Sobotku. Dohromady tak tvori skvele kocourkovske duo a ze by se diky temhle dvema CR nejak zvedalo, to si myslim, ze moc nehrozi. Spis je to tak, ze proste Babis neni az takovej traged jako byl Kalousek, proste jak se rika jednookej mezi slepyma kralem. Taky je otazka, jak moc se dari spis politikum navzdory, diky firmam a lidem v nich, co tu jsou.

Jinak ale ze by se treba v otazce tunelovani nejak razantne zakrocilo, to urcite ne. Delaj to lidem min na ocich, ale kradou porad. Mohl bych vypravet, ale nechci tu bejt uplne konkretni, sorry. Snad jen, ze pod ministerstvem kultury to jede a omlouvat to, ze to ridi ta lidovecka stenice, to je preci problem babisovcu a socanu, ze se s nima dali do holportu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny