Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší Banka- Vzkušenosti

ja mam Raiffku.. nejvetsi bonus kreditka se zpetnym bonusem (nj, dost ho zkrouhli, ale porad je to 250Kc mesicne, ktere mi zaplati napr. Spotify), pojisteni na KK (pri poruse v aute, nehode prijedou v ramci EU a opravi.. pred par tydny jsem pichnul, prijeli, opravili.. neplatim nic, pouze nahradni dily), docela slusna bankovni aplikace, nonstop klientska telefonni linka..

kontokorent, pujcky na kliknuti, sporici ucet, zena ma samostatny ucet vc. platebni a kreditni karty vedeny "pode mnou", tzn. neplati mesicne poplatky, kdyz ja plnim podminky uctu.. mesicni prijem aspon 15k..

hypoteka - urok mam neco kolem 2.3% s fix na 5 let, podminka je mit tam ucet a prijem 15k mesicne.. prijem musi byt kazdy mesic kdykoliv od 1. do 30., pokud prijde v jednom mesici 2x a pak dalsi vubec, muzou se posrat.. ted aktualne je urok na hypo mozna i pod 2%..

cele vyrizeni hypoteky trvalo asi 2.5 mesice, ale to bylo jenom proto, ze majitelka byla extremne uzkostliva a kazdy krok overovala 20x.. i banker se nad ni pozastavoval.. jinak od vyrizeni hypoteky pred 3 lety jsem v bance nebyl, vsechno resim pres telefon/mobilni aplikaci.. platebni karty posilaji postou..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny