Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší Banka- Vzkušenosti

no je to jednoduché, musíte si ujasnit co chcete.

-jestli potřebujete ovládat banku doma z pokoje, platit inkaso a 02, tak jsou nejlepší banky ty s nejlevnějším provozem.

-jestli potřebujete do banky "chodit", tak je nejlepší ta nejbližší.

-jestli potřebujete Banku na míru, která se vám ve všem přizpůsobí tak Saxo-Bank, J&T Bank.

-jestli budete přijímat peníze z USA, Asie, obchodovat v EU, tak taková ČSOB, nebo založit účet v Rakousku.

-jestli pracujete se zahraničními šeky, tak taková UNI-credit Bank dokáže takovou věc řešit i 2 měsíce, a to se znám osobně s ředitelem pražské pobočky. Jinak jsou lhůty z USA i 4měsíce. V Rakousku máte za 7 dní peníze na jejich účtu. stačí jen položit šek.

-jestli chcete hypotéku, tak je také důležité, jaké jsou vnitřní nastavení banky. Hodně lidí má KB, protože odhad udělaný odhadcem, + smlouva o hypotéce + jednání a schválení, byla donedávna hodně dobrá prostě Komerčka, která vám to schválila. V jiných bankách se vám stane BAN, nebo to, že se na hypotéce pro Váš model a Vaše potřeby NEDOHODNETE.

Když parametrům budete vyhovovat, je to taky totiž o znalci, který tu Vaši kupovanou nemovitost prostě cenově PODstřelí. Vy máte odhad pro hypotéku na 85% ceny kupované nemovitosti, za kterou ji kupujete a Banka má problém. V Komerčce jsme se nakonec domluvili a to jsme prošli celé kolečko těch VÝBORNÝCH "zadarmových" Bank.

Dnes už je hypotéka možná jen s 10% vlastních prostředků a bude hůře.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny