Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno FIO karta - co obnáší?

Pohoda proste.

Asi dojdes na pobocku, zazadas o kartu, kdyz tak se na podpore FIO primo v tvem elektronickem bankovnictvi zeptej, zda nejde zazadat i pres internet. Driv to neslo.

Vem si klasickou MasterCard bezkontaktni, zase nevim jak to maji ted ale driv nabizeli i Maestro elektronicka a ta Mastercard je lepsi, mela by byt jedna karta zadarmo.

Bud poslou postou nebo vyzvednes, jak to maji aktualne nevim, zeptas se.

Jak uz ti tu psali, nastavis limity a u internetovych plateb po platbe zase stahnes limit na nulu, cimz to zablokujes a pred dalsi platbou zase povolis. Jinak zvlast je limit pro platbu u obchodnika, zvlast pro vyber z bankomatu a zvlast pro online placeni a FIO tam ma jeste neco, ale ted si nevzpomenu.

Osobne online platim vetsinou do 300, takze to tam mam trvale a akorat, kdyz chci platit vic, tak to zvysim a pak zase stahnu zpatky.

Pokud budes platit kartou v obchodaku nebo treba u dopravce, tak tam muzes mit limit vyssi, protoze potrebujes mit fyzivky kartu a teda nejake zneuziti mimo kradez karty nehrozi, jenze zase u kradeze karty mas bez PIN kodu nejvic 5 kilo a pak by museli znat tvuj PIN, takze taky bezpecny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny