Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Způsob výpočtu úroků - Česká spořitelna

Poplatky za vedenie uctu a podobne nazvane vypalne vybera skoro kazda poistovna/sporitelna. Takze tie su mi jasne, aj ked sa tam nezjavuju, co mi nie je jasne, prco je tam napisany jednorazovy vklad 400k (vacsinou sa plati mesacne, ci rocne) a odkial potom vychadzaju take cisla. 0.5% je bezna prax aj na SK.
Cesky trh moc nesledujem, takze neviem posudit, ale vseobecne su kapitalove zivotne poistky asi najvacsou pascou pre ludi a ja osobne ich neodporucam (zlozite podmienky, neista buducnost, maly vynos a relativne vysoke poplatky). Ked zivotnu poistku tak nesporiacu, aj to len kvoli detom, ci manzelke ako zaruka napriklad pri hypo uvere keby daco...
U nas je momentalne este na tom najlepsie asi stale stavebne sporenie, ale stat zase ide siahat na dotacie, takze mozno uz dlho nebude.
Niektore banky u nas strielaju celkom zaujimave cifry pri terminovanych vkladoch...aspon podla reklamy, takze skus obvolat info linky vasich bank a mozno sa dostanes ku 3-4% p.s. pri 2-3 rocnych terminakoch, takze by som siel asi touto cestou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny