Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nabídka práce Czech capital invest (TF-Marketing)

Dobrý den,

nedávno jsme byl na pohovoru u společnosti CCI. Šlo o dvě části, kdy při druhé mi byly předložený podklady ke školení od TF-MARKETING. Po dvacetidenním intenzivním školení a zkouškách u ČNB bych prý měl přes telefon nabízet investice lidem, kteří pro ně dříve již projevili zájem. Prý volají i klientům USOS(unie subjektů ochrany spotřebitelů a investorů), aby jim pomohli přeinvestovat peníze, které jim pomohli vysoudit. Přijde mi to dost podezřelé, přihlédneme-li k tomu, že jdu na pohovor do společnosti CCI a mám být zaměstnaný u TF-MARKETING. Mezi jejich hlavní partnery partnery patří Topforex a Capital Markets o.c.p. a.s. . Ono to takhle zní od toho pána krásně....kdo by nechtěl se zaškolit a pomoc lidem zhodnotit peníze, které pomohli lidem vysoudit od zlých společností s IŽP a dát jim je do investičních produktů s garantovaným výnosem 9% (!!!)....

Máte někdo zkušenosti s těmito firmami?..

Budu vděčný za každou odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To bude asi nějaký omyl. Mezi těmito firmami přeci není vůbec žádná spojitost. Když se blíže podívát…
Janík56 18.10.2016 13:41
Janík56
Prej žádná spojitost...??? Jedná otázka proč se teda přejmenovali na jinou společnost? nový
Aaaaaaaaaa1234567 22.08.2019 16:48
Aaaaaaaaaa1234567
Dobry den, Take bych se rada podelila o zkusenost s CCI Marketing. Pani se kterou jsem mela mit sch…
HelenaKlos 22.07.2017 13:26
HelenaKlos
Zdravím všechny, kteří sem dali příspěvky, a děkuji za ně. Už mám jasno, nebudu se k nim hlásit. Hez…
mamísek 18.09.2018 09:34
mamísek
Tak já to tady malinko aktualizuji. Nedávno jsem tam skončil. První dojem z pobočky byl dobrý, na po…
humert 13.02.2019 23:37
humert
Potvrzuji vše výše napsané. Je to podvod jak na lidi, tak na klienty. Je to práce jen jako honba za… poslední
Nikdy vic 25.11.2020 02:28
Nikdy vic
Celkem náhodou jsem zabloudil sem na diskuzi, aniž bych opakoval co zde napsalo spousta jiných disku… nový
JáKrálPrvní 26.08.2019 09:16
JáKrálPrvní
http://pkfcr.net/ nový
karel 26.08.2019 09:55
karel
To snad průměrně inteligentní jedinec nemůže považovat za nic jiného, než infantilní výlev nějaké zt… nový
JáKrálPrvní 26.08.2019 11:02
JáKrálPrvní
Každý si může vybrat, někdo může za ztracenou existenci považovat Mrvíka. Kdo mu věří, neměl by číst… nový
karel 26.08.2019 11:43
karel
Ahoj,mužu se jen zeptat prosím...jedna se vážně o stejnou společnost,která se jen přejmenovala?a jes… nový
Lea2 05.11.2019 23:43
Lea2

To bude asi nějaký omyl. Mezi těmito firmami přeci není vůbec žádná spojitost. Když se blíže podíváte, tak každá z firem má jiné kontakty, jiného jednatele a zabývá se něčím úplně jiným tj.:

CCI - investiční zprostředkovatel, obchoduje na burzovních a mimoburzovních trzích
TF MARKETING - komunikační a marketingová společnost, zabývá se telemarketingem
USOS - poskytuje institucionální ochranu poškozeným spotřebitelům a investorům

....a Capital Markets ani není česká společnost, jsou to slováci!

Dobry den,

Take bych se rada podelila o zkusenost s CCI Marketing. Pani se kterou jsem mela mit schuzku bohuzel nedorazila a tak se me ujal zrejme ten samy manager, ktery byl zminovan. Velmi, neprofesionalni a arogantni clovek, zpusob jeho jednani a vyjadrovani se jsem na pohovoru jeste nezazila. Ve chvili kdy jsem neprojevila zajem o jejich "marketingovou strategii" me celkem hrube vykazal z jejich kancelare.

Tak já to tady malinko aktualizuji. Nedávno jsem tam skončil. První dojem z pobočky byl dobrý, na pohovor přišel chlap, který budil respekt a celý pohovor byl v pořádku, potvrzuji i to s těmi dotazníky, který jsem jen tak mimochodem vyplnil letmo. Byl jsem na pohovoru ujištěn že jde o investice a že nejsou žádné

podělané callcentrum

. Opak je pravdou, sice voláte ohledně investic, ale.... 98% dní jsou stylem, že voláte to samé a je to jako kolovrátek, ráno novým klientům, pak stávajícím a řešíte opravdu stereotypně ty samé věci tudíž i samé věty.

A teď k tomu zajímavému, ve fixu na IČO nabízí 20 000+ provize, které však ale uvidíte až klient daný obnos zobchoduje (% dle objemu peněz). To samozřejmě může být i později, jenže pokud neuděláte jakýkoliv obchod za měsíc tak se na 99% na 20 000 čisteho nedostanete. Denně je podm. navolat 180 minut. Vemte prosím v potaz že na začátku prac. poměru vás 70% lidí po 5 sekundách tipne a vy musíte další 3 minuty vypsat jeho papír. Když limity nebudete plnit dávají vám srážky. Pracovní doba je od 8:30 do 5 a od 15. každý měsíc kdo nemá uzavřen obchod tam sedí do půl 6. Tzn. když si potřebujete něco vyřešit na úřadech musíte si vzít aspoň půl den dovču - to znamená 500kč z výplaty dolů za každý pul den co chybíte, za den je to 1000kč.

Když to sečteme a sám porovnám s kolegy tak bylo běžné, že tam kolegové měli např. na výplatu 12 000kč - zaplatili zdrav. soc. pojištění a na utratu na celý měsíc jim zbylo pouhých 7000. 7000 za práci do půl 6. Dokonce jsem zažil i případ kdy dostala kolegyně za celý měsíc jen 2150. Rozhodně tohoto zaměstnavatele nedoporučuji. Je to vyloženě callcentrum bez sluchátek kde voláte, voláte a voláte akorát z mobilu kde si paní recepční denně opisuje minuty a tím že voláte provolaným lidem tak je 80% z nich už tak vytočených po slově "kapitálový trh", že vás seřve vytípe apod. protože lidé kteří investují, už své brokery mají za ta léta.
Nabízejí také nejrůznější benefity, např. vůz pro osobní účely. Je to Audi A8 ale vozí se v tom víceméně jen manažeři protože vy abyste na ten vuz dosahli musíte natočit obrovská kvanta peněz, aby se vám to vyplatilo.

Potvrzuji vše výše napsané. Je to podvod jak na lidi, tak na klienty. Je to práce jen jako honba za iluzí. Slibují vám výjimečné platové ohodnocení ale chtějí za to abyste dostali peníze do firmy. No a ty když máte a máte nárok na svojí provizi, tak už to jsou keci typu, že se klient nezobchodoval. Nebo, že se rozhodl peníze vybrat, tudíž vám nemůžou vyplatit provizi atd. atd. Nechápu jak taková firma může takovou dobu existovat. Nejlepší na tom je jak lidi z vedení zhazují normální pracující lidi, že dělají za almužnu a furt svoje zaměstnance manipulují představou “velkých peněz” a ti si pak v tom lepším případě domu odnesou ušmudlaných 15k z toho zaplatí socku a zdrávku a můžou se jít klouzat. Pravda je taková, že ti dole vydělavájí těm nahoře. Věřte mi, že ta věta “když vyděláš, vydělám taky” je tak reálná jako ty výdělky se kterejma těm lidem voláš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru