Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Konzultant RWE/TMOBILE/VODAFONE/O2/ČEZ ATD..

Dobrý den, mám dotaz, ohledně povolání, v mém současném povolaní jako dělník.. vydělávám přibližně 20000 čistého... ale dělam nepřetržitý provoz a je to docela časově náročné.. jsem vystudovaný graficky designer s maturitou a přijde mi ne blbé.. .ale chci prostě něco víc.. jsem celkem ambiciozní..
A ted se ptam, jestli si myslíte že bych byl schopen vydělat alespon podobné peníze pravě v těchto firmách jako "operátor" nastupní plat mají 17500 v hrubem..což je asi 15 tisíc, ale nabízíjí sebeohodnocení podle kterého jsme financování jako " premie" a jestli by se to díky nim vyšplhalo alespon na těch 20 000 , díky moc =)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud uzavřeš dost smluv, tak si vyděláš. Obávám se, že žně mít nebudeš, trh je vcelku nasycen a už…
Prasak 03.08.2016 20:19
Prasak
Půl roku v callcentru je už docela úspěch. Všichni, co znám, s tím sekli už během zkušebky.
Wikan 03.08.2016 20:21
Wikan
To je pravda,nedávno o tom bylo v televizi.Tam ukazovali jednoho,co tam dělá už rok,ostatní prý vydr… poslední
Karel04 04.08.2016 07:48
Karel04

Pokud uzavřeš dost smluv, tak si vyděláš. Obávám se, že žně mít nebudeš, trh je vcelku nasycen a už nebudeš ani tak uzavírat nový smlouvy, ale spíš přemlouvat ovečky, aby přešly do jinýho stáda. Cítíš se psychicky dost silnej na to, abys s tím po půl roce neseknul a nešel dělat zpět do fabriky, kde skončíš směnu a tradá domů s čistou hlavou?
Z dělníka ve výrobě chceš dělat dělníka v obchodě a jsi vystudovanej grafik. Pokud nezačneš dělat v oboru, je jedno, kde toho dělníka děláš.

Mimochodem - 17500Kč brutto je v čistým asi 14100Kč.

To je pravda,nedávno o tom bylo v televizi.Tam ukazovali jednoho,co tam dělá už rok,ostatní prý vydrží pár měsíců.A ten si taky chválil,jaký je dneska dobrý den,že ho zatím nikdo neposlal do pr****.Takže to asi není pro každého a ne každý si tam vydělá tolik,co slibujou.Nebo to za ty nervy nestojí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru