Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vývoj ceny, prudké stupanie ceny za posledné mesiace, kupovať alebo čakať?

dobtý den, chcem si kupiť dosť drahé sluchadlá za cenu 160€, všimol som si že ešte pred dvoma mesiacmi ich cena bola o 20€ nižšia, a ako tak pozeram všetká elektronika je odosť drahšía, odporučate mi počkať a kupiť to neskor ? pojde cena pravdepodobne dole alebo ešte vyššie? asi to ma súvis s kurzom eura,greckom a všetkým okolo toho moc sa ale nerozumiem do ekonomiky....

http://sluchadla.heureka.sk/audio-technica-ath-m50 x/ na spodnej časti stranky je GRAF ceny za posledne mesiace...

loading...
Předmět Autor Datum
to stúpanie cien ešte len pomaly začína,pôjde to ešte hore,ale určite nie nejak výrazne dolu,už bolo…
audax 12.07.2015 11:30
audax
ja tak ale ja ich tak surne teraz kupovať nepotrebujem, kludne si to možem kupiť až koncom roka, je…
CTM147 12.07.2015 11:40
CTM147
Takych stranok mas milion, len dostanes aj milion predpokladov. Uvazujesvojou hlavou. Greci robia pr…
fleg 12.07.2015 17:02
fleg
a ako tak pozeram všetká elektronika je odosť drahšía To sa sice hovorí celkom bežne, ale ja tomu t… poslední
blue5 12.07.2015 22:17
blue5

to stúpanie cien ešte len pomaly začína,pôjde to ešte hore,ale určite nie nejak výrazne dolu,už bolo na to upozornené,ceny elektroniky,tabakových výrobkov a podobného pôjde hore na úkor zdraženia zákl.potravín a energií pre domácnosti,takže zrejme najvhodnejšie je zbytočne nečakať

ja tak ale ja ich tak surne teraz kupovať nepotrebujem, kludne si to možem kupiť až koncom roka, je nejaka stranka kde sa da najsť predpoklad cien, kurzov ? kedy pravdepodobne budú ceny elektroniky znova klesať aspon na uroven toho čo bolo v februari,marci tohoto roka?

Takych stranok mas milion, len dostanes aj milion predpokladov.
Uvazujesvojou hlavou. Greci robia problemy a nech to dopadne akokolvek euro voci dolaru spadne. Euro voci dolaru navyse klesa kontinaulane uz snad 2-3 roky a kedze za elektroniku sa plati dolarmi je jasne, ze elektronika pojde hore.
Jedine, co potrebujes je pozriet si vyvoj kurzu euro-dolar a predpokladat, co sa stane a ako na to zareaguju trhy.
Moznosti su dve...Grexit = pokles eura a dalsia pozicka Grecku = pokles eura.
Osobne by som ich kupil uz teraz, pri tejto komodite nema cena preco klesat a euro este moze o 10-20% voci dolaru spadnut.

a ako tak pozeram všetká elektronika je odosť drahšía

To sa sice hovorí celkom bežne, ale ja tomu teda veľmi nerozumiem. Tento mesiac mám za sebou nákup drobnej elektroniky (žehlička, vysávač,...) celkovo za skoro 250€ a ceny mi prišli výborne (nielen podľa grafu Heureky).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...