Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Voják z povolání.

pokud si prošel zákl. vojenskou službou v podstatě můžeš požádat hned, projdeš školením-jakousi PŠ-psychotesty a v nejbližším termínu odjedeš.

První je snad jen půl rok, když se osvědčíš můžeš tam odjet až na pětiletý turnus, po tom už ti nepovim.Parťák takhle byl v bosně a afgánistánu. vydržel u profíků 10 let, vyfasoval výsluhu a teď dělá ve fabrice.

Většinu lidem jde stejně jen o tu výsluhu, pak to zabalí.není to tam prý žádný med se někde motat jako on s Tatrou a spravovat silnice plný min a vědět že v každý stodole má i 90letej děda funkční tank a muniční sklad.

Jestli jsi bez výcviku odjíždí se až po absolvování PŠ, cca půl rok, něco jako civilní maturita, potom se můžeš rozhodnout pokračovat(nebo odjet na žádost)-rotmistr-potom se můžeš rozhodnout absolvovat praporčický kurz-něco jako civilní VOŠ a dál pak puručický atd.atd Něco jako civilní vysoká.

Podle toho jak daleko dojdeš a budeš dlouho studovat tě pak zařadí a můžeš odjet na žádost(už třeba jako zástupce velitele a ne jako řidič nákl. vozidla, strážák apod.) v nejblžším možném termínu
na vytouženou misi-ale to může trvat podle situace i třeba 3 roky(podle toho jaký kurz budeš studovat)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny