Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítačový klub

Souhlasim, prodelas na tom kalhoty. Dneska je uz kvalitni internet za hubicku. Ono neni nahoda, ze internetove kavarny a vsemozne herny zanikaly v minulosti a zadne dalsi nevznikaji.

Hrat se muze doma, turnaju se na netu porada spousta. Sledovat streamy muzu opet doma. Proc kvuli tomu nekam smatlat a jeste nekomu platit.

kurzy a podnikatelske prezentace mozna, ale na to existuje spousta specializovanych firem.

Socialni misto mozna, ale v tom pripade spis jako krouzek, rekl bych spis neziskova organizace, ktera bude zaroven vzdelavat treba mladez ci seniory (aby ti treba pomohlo mesto). Nicmene ani v tom dneska nevidim velkou budoucnost. zakladni kurzy delaji i pracaky vcetne nejakeho certifikatu. Zbytek se shlukuje spis virtualne na facebooku apod.

Mozna snad jeste v nejakym vetsim meste bych tomu verit mohl. Spojit to s nejakym posezenim,kavarnou,barem, nalakat do hezkeho prostredi studenty, kteri krom posezeni u piva by si nekdy treba zahrali neco...mozna. Ale prioritne to pojmout jako hospodu/bar v nejakem vetsim,idealne studentskym meste. Pocitacove tema pak jako sekundarni. Ciste jen jako nejaky pocitacovy klub, na to bych rychle zapomnel, to vydelavat nebude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny