Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem OT: Výzva k vyzvednutí zásilky

Dobrý den,
doufám, že tento topic píši správně. Přišla mi "VÝZVA k vyzvednutí záilky/POTVRZENÍ o převzetí zásilky". Zásilka je "Doporučené psaní standard" a jedná se o DODEJKU. Vyšmejdil jsem, že to bylo podáno na poště v Praze 025.

Problem je ten, že se dnes na poštu nedostanu, protože už mají zavřeno a tak pořád dumám a rozjímám co by to asi tak mohlo být za dopis. Jednou mi přišlo podání vysvětlení (obálka s červeným pruhem - doručil přímo policista), ale jinak nic zvláštního. Jelikož zásilka není určena jak do vlastních rukou, tak do vlastních rukou výhradně jen adresáta, rád bych se zde zeptal, co by to mohlo být. Karta, občanka, pas a řidičák má platnost ještě dlouhou, tak opravdu nevím. Možná PIN na internetové bankovnictví, jelikož jsem se tam už dlouho nepřihlásil. No, opravdu netuším. :D

Možná by to mohlo být nějaké předvolání k soudu, zaplacení čehosi či to podání vysvětlení apod., ale to přeci chodí do vlastních rukou, ne? Moc se v tom nevyznám... :) Odpoledne jsem nebyl doma, tak mi doručovatel nechal VÝZVU ve schránce.

Mockrát děkuji za případné odpovědi, ať už budou pozitivní či negativní. :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny