Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Perspektivní práci bych to nenazval, perspektivní jen u těch co potřebují zkopírovat práci/myšlenky…
TNT 12.01.2015 12:18
TNT
Ja som tam registrovaný od začiatku,nakolko mam m-bank nie som VIP auditorom a za rok tam mam 30koru… nový
sklamaný auditor 02.05.2015 14:24
sklamaný auditor
Auditor funguje cca osm mesicu, takze neni mozne tam byt rok:-) nový
clickmouse 31.07.2015 11:09
clickmouse
Ne ne v žadném případě perspektivní práce to není. V podstatě z toho profituje jen zakladatel protož… nový
113 21.06.2015 11:28
113
Registrovala jsem se asi pred 2mi mesici, zalozila si svuj prvni ucet u mBank, nastavila ho jako uce… nový
holkaaa 17.07.2015 14:29
holkaaa
Minimáln půl roku v testovacím provozu? nový
Pan Töfl 20.07.2015 17:05
Pan Töfl
Ja jsem se registrovala jako jedna z prvnich a mam jak VIP status, tak jsem dostala 300 Kc, ale ne n… nový
clickmouse 31.07.2015 11:13
clickmouse
jsem registrován od května 2015 a výdělek 22 kč.Zatím se mi nepovedlo vydělat těch 300-1000 měsíčně… nový
emilek 13.02.2016 14:18
emilek
Je to staré téma a už asi pasé,ale když někde vidím mBank,tak se jen divím. Tako banka posílala prav… nový
pedrosso 14.02.2016 08:06
pedrosso
Asi mBank není prémiová banka, tou je nyní aktuálně airbank :-) poslední
Dale Cooper 14.02.2016 12:31
Dale Cooper

Perspektivní práci bych to nenazval, perspektivní jen u těch co potřebují zkopírovat práci/myšlenky od jiných (jak funguje nový systém a ten případně vykrást, když tam je něco užitečného a použít u sebe).
Je to nějaká forma hodnocení reklam, no upřímně řečeno kdo tohle sleduje po řadu let tak to bude nová forma jinak známých klikání na zobrazené reklamy a ještě dostanou na začátku od mBank nějakou provizi za novou duši. Výdělek 99% takových uživatelů bude velmi malý, že to nepokryje účet za spotřebovanou elektřinu toho počítače.

Taky se tu souběžně řeší útěk od mBank. :-D

Ja som tam registrovaný od začiatku,nakolko mam m-bank nie som VIP auditorom a za rok tam mam 30korun za hodnotenia ale sranda je to že ešte mi musia schválit 6 korun aby som dosiahol 30Kč.Je to divné.Velká reklama a sluby.

Ne ne v žadném případě perspektivní práce to není. V podstatě z toho profituje jen zakladatel protože u Mbank platí že když přivedete klienta který si nově založí účet tak vám připíšou nějaké peníze no a tímto si ten zakladatel rreklamního auditora přijde na nějaký peníze...prostě je to na nic celé a nedá se vydělat ;-)

Registrovala jsem se asi pred 2mi mesici, zalozila si svuj prvni ucet u mBank, nastavila ho jako ucet pro vyplaceni =splnila jsem podminky pro ziskani VIP statusu. VIP status nemam dodnes, na dotazy proc to tak je NIKDO NEODPOVIDA. mBank se doted neobtezovala poslat tech 300 kc co ma byt za zalozeni uctu do 30ti dni pripsano, a jeste musim mesicne udelat s debetni kartou operace alespon za 500kc, abych jim nemusela platit poplatek za kartu. Secteno podtrzeno, zadnej privydelek, ale velka lez, nabor klientu do banky, ktera stoji za......(neprehledne ibankovnictvi, ktere predevsim cpe dalsi produkty mBanky, a co vylozene nenavidim je, kdyz si zmenim limit na karte, tak rozhodne nefunguje hned. A tak clovek ceka, ceka, ceka....az mu v krame zavrou :) btw MILUJU a vrele DOPORUCUJU AIRBANK, funguji ve vsem na 100% a neslibujou nic, co nasledne neplati!!!!
PS: reklamni auditor je zatim stale v testovacim provozu, ciste teoreticky je mozne, ze po jeho ukonceni vse bude fungovat jak deklarovali....nicmene osobne tomu neverim. Mejte se lidi, a bacha na svine ;)

Ja jsem se registrovala jako jedna z prvnich a mam jak VIP status, tak jsem dostala 300 Kc, ale ne na ucet co mam na auditorovi, ale na novy mKonto. Jinak vydelek je zatim slabsi, ale na druhou stranu - hodnoceni nekterych reklam byla fakt zabava:D

Doporucuji napsat na podporu, me odpovedeli do druheho dne a vse se vyresilo.

Je to staré téma a už asi pasé,ale když někde vidím mBank,tak se jen divím. Tako banka posílala pravidelně na můj e-mail výpisy z účtů nějakého klienta. Nikdy jsem u nich nebyl.Po asi 5ti dotazech se ozvali a zdůvodnili to kouzelnou větou - promintě,zřejmě záměna jmen.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru