Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Myslíte, že je reklamni-auditor vtip, nebo perspektivní práce?

Registrovala jsem se asi pred 2mi mesici, zalozila si svuj prvni ucet u mBank, nastavila ho jako ucet pro vyplaceni =splnila jsem podminky pro ziskani VIP statusu. VIP status nemam dodnes, na dotazy proc to tak je NIKDO NEODPOVIDA. mBank se doted neobtezovala poslat tech 300 kc co ma byt za zalozeni uctu do 30ti dni pripsano, a jeste musim mesicne udelat s debetni kartou operace alespon za 500kc, abych jim nemusela platit poplatek za kartu. Secteno podtrzeno, zadnej privydelek, ale velka lez, nabor klientu do banky, ktera stoji za......(neprehledne ibankovnictvi, ktere predevsim cpe dalsi produkty mBanky, a co vylozene nenavidim je, kdyz si zmenim limit na karte, tak rozhodne nefunguje hned. A tak clovek ceka, ceka, ceka....az mu v krame zavrou :) btw MILUJU a vrele DOPORUCUJU AIRBANK, funguji ve vsem na 100% a neslibujou nic, co nasledne neplati!!!!
PS: reklamni auditor je zatim stale v testovacim provozu, ciste teoreticky je mozne, ze po jeho ukonceni vse bude fungovat jak deklarovali....nicmene osobne tomu neverim. Mejte se lidi, a bacha na svine ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny