Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hodinky - vymahatelnost opravy

Příteli věc se má tak, že v tomto případě se prostě nejedná o reklamaci (což samozřejmě víš). Je více než chválihodné, že jsi šel s barvou ven, nesnažil jsi se to uhrát na "ošoupanou barvu z fotbalového míče" a o to víc mě mrzí, že se Ti to takto zkomplikovalo.
Osobně bych kontaktoval přímo servis nebo výrobce nejlépe telefonicky, pokud trochu vládneš cizím jazykem. Jak píše fleg tyto značky by měly dbát na prestiž a renomé a vyjít zákazníkovi vstříc (notabene pokud jde o švýcarskou firmu), takže pevně věřím, že nakonec uspěješ. Já osobně jsem taky byl kolikrát zklamaný co se mailové komunikace se zahraničím týče (v podobných věcech, jako prodejce) a telefonický (nebo osobní) kontakt byl úplně o něčem jiném...

P.S. pro jistého "reklamovatele": Argument typu "za ty peníze to musí vydržet i pád" je opravdu lichý, viz například moblní telefony s krytím IP67 = to krytí garantuje odolnost do určité hloubky v určitém čase a poskytovat na toto záruku (vyskytne se oxidace = selhání materiálu) prostě nelze anóbrž známe spotřebitele, kteří reklamují ošoupanou barvu na fotbalovém míči, poté se s tím, s tímto smajlem 8-) , chlubí na fóru, takže od nich nějaké férové jednání opravdu čekat nelze!!! A i proto bohužel platí zásada, že na ten Tvůj problém nelze aplikovat žádnou legislativu a jediné řešení je vybírat si zavedené, prověřené a spolehlivé značky, které následný problém vyřeší ke spokojenosti zákazníka, v což doufám i v Tvém případě a věřím, že prozatím šlo jen o informační šum ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny