Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno životopis po sš

U tvojho zamestnania to sice problem nie je, ale bezne sa odporuca byt v CV strucny. Je to logicke, bezny personalista riesi stovky ziadosti a prve kolo robi triedenim v style pozriem sa na CV, prebehnem ocami a bud posuniem napravo (mozno prijmeme) alebo nalavo (neprijaty).
Napriklad vzdelanie pis len najvyssie dosiahnute (tvoja ZS malokoho zaujima), naopak ak nemas prax nafukni to, co najviac, takze urcite by som tam dal prax zo skoly a ak si sa hral s niecim z odboru doma napisal by som tam nieco v style "skusenosti s montazou toho a toho). Nevadi, ze si to montoval len raz a ze si to uz nepamatas, dolezite je, ze personalistovi sa musi zdat, ze nieco vies.
Proste sa tak lehce prifoukni nech vyzeras vacsi, podstatne je dostat sa do zaverecneho kola pohovoru, kde uz to uhras na osobne caro a sympatie;o).
Toto su vsak skor vseobecne rady, pretoze u teba sa tvojim zivotopisom bude zaoberat asi len majitel servisu, na osobny pohovor pojdes tak, ci tak, tazke je to vlastne jedno, co tam napises;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny