Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem běžný účet bez poplatků

Zdar,
chci se zeptat, jaké účty jsou bez poplatků (bez dalších podmínek jako je minimální měsíční vklad) a případně byste je doporučili.

Mám v součastnosti jeden účet u mBank, takže tuhle banku neradit, jestli ho zruším ještě nevím, ale co jsem viděl náhledy na nové internetové bankovnictví, tak docela tragédie.

Druhej účet mám u FIO a ten bych chtěl vyměnit za něco lepšího. Mám totiž dost problém s jejich internetovým bankovnictvím. Nutí lidi, aby si co půl roku měnili heslo k účtu, no a samozřejmě jsem ho zapomněl. Bohužel povolujou jenom 5 pokusů a pak se musí den čekat než člověk zadá dalších 5 pokusů. Ono já si možná vzpomenu, ale taky to může trvat několik dní a jelikož jsem momentálně bez peněz, na druhým účtě nic nemám a kartu mám bloklou, doma jsem všechno přes svátky vyjed, tak asi budu několik dní hladem (to ne půjdu v nejhorším navštívit rodiče a další příbuzné :-D). Nicméně je jasný, že s FIO končím a potřebuju něco jinýho zase bez poplatků. Je vůbec ještě nějaká taková banka u nás?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zrovna včera jsem to řešila a vyhrála banka Air bank - mám malý tarif, tzn. bez poplatků. Není to ov… poslední
daneva1 11.06.2014 09:54
daneva1

zrovna včera jsem to řešila a vyhrála banka Air bank - mám malý tarif, tzn. bez poplatků. Není to ovlivněno žádným vkladem, platím jen za výběr v jiném než jejich bankomatu a za zaslání SMS, pokud si tuto službu nastavím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru