Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Zdravím. Zaslech jsem o jednom projektu z více stran, ze kterého můžete vytěžit desítky i stovky tisíc měsíčně a zajímá mě váš názor nebo lépe zkušenosti.

Začíná to tím, že jezdíte na školení ve firmě Safe Life, které je zdarma, proplacená je i cesta. Na školení se jezdí 2x mesíčně.
Po (myslím) druhém školení můžete začít dělat činnost která vám bude vydělávat.
Budete vlastně poskytovat 20 až 50% slevy na různá již uzavřená pojištění. Za každou sepsanou smlouvu dostáváte jednotky, za které pak dostáváte peníze. Když dovedete někoho na školení, je jakoby pod vámi a za něj a jeho podepsané smlouvy dostáváte také jednotky, jedná se tedy o pyramidový systém (větvení).
Například váš známý má auto na které platí pojištění. Vy mu sepíšete smlouvu, takže váš kamarád bude platit o 20 až 50% méně, zustane pořád u té stejné pojištovny a vy za to dostanete jednotky. Údajně za 2 takto sepsané smlouvy dostanete okolo 30 tisíc korun.
Pokud nepodepíšete žadnou smlouvu, nedostanete nic, ale ani nic nemusíte platit.
Kamarádka byla tedkom na prvním školení a jak mi o tom vyprávěla, znělo to celkem zajímavě. Její kamarádka která ji tam pozvala vydělává právě cca 30 tis. měsíčně, další kamarád 2 měsíce neměl ani korunu a tento měsíc mu přišlo 170 tisíc.
Netvrdím že to je podvod ale jsem nedůvěřivý člověk a připadá mi to moc snadné.
Nemáte někdo s tímto zkušenosti ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nedá mi to, abych neodpověděl. Firma Safe Life je založena Martinem Zoubkem - člověkem (spíše kreatu…
SAFELIFE - JAK TO FU 06.03.2015 12:48
SAFELIFE - JAK TO FU
Tohle jsou úplně nesmylsy,Zoubek Nikdy nic neučil ... to všechno si lidi pod nim vymysleli nebo uděl… nový
Ing Cerny 01.02.2018 00:41
Ing Cerny
Není třeba hájit nebo obnovovat podvody a příspěvky z let 2013-2015. poslední
Karel04 01.02.2018 07:28
Karel04

Nedá mi to, abych neodpověděl. Firma Safe Life je založena Martinem Zoubkem - člověkem (spíše kreaturou), která je snad nejvíc v ČR zodpovězena za zničení jména OVB a finančního poradenství vůbec. Jak to vím? Je to protože se sám pohybuji ve světě fin. poradenství už víc, jak 5 let. Martin Zoubek postavil model v OVB (a nyní ve firmě Safe life) na tzv. ,,točení investiček´´ (Investiční životní pojištění). Pro pochopení systému je potřeba znát, že u těchto programů první dva roky platíte čistě poplatky, z nichž je potom vypočítána provize. Čím vyšší měsíční platbu a čím delší smlouvu uzavřete, tím vyšší provize. Za tuto provizi ručíte dva roky. Když klient potom zruší IŽP, tak už nic nevracíte (proto mu nakukají, že je potřeba dodržet horizont 2 let)

Ony ,,vymyslel´´ systém (na který následně ,,nabalil´´ podobně naladěné mladé ,,kluky´´), kdy se vezmou úspory klientů (většinou nejbližší přátelé a rodina), vyberou se stavební spoření, penzijní programy a tyto peníze se ,,zainvestují´´ na ,,super produkt´´ který potom za dva roky vyberete s ,,výnosem´´.
Realita je ale taková, že po dvou letech (a je jedno kolik se vloží) má klient nulu!! Všechny peníze se ,,přeměnily´´ na provizi. Kdo chce, může se o tomto systému dočíst na netu, např. zde: http://www.hypoindex.cz/jak-snadno-prijit-o-penize -ze-stavebka/

Docela mě dojala jejich stránka safelife.cz Je jasné, že některým ,,celebritám´´ pravděpodobně poskytnou dobrou službu za menší provizi (rozumějme za normální, prostě je lidově řečeno nevo*ebou :-)..), aby mohli dát jejich obličej na svůj web. Vysoce si to ale vynahradí na nešťastnících, co uvěří jejich slibům, drahým autům (pořízeným právě z tohoto systému, často na leasing apod.).

Takže sečteno a podtrženo, pokud chcete vydělávat peníze hlava nehlava, zanechat za sebou spálenou zemi, následně pak chodit kanálem, tak je firma safelife správnou volbou :-)..

Pro ty, kterým je jedno, jak vydělají peníze a kolik lidí oberou o úspory (a tací jsou, viz. management této firmy a i jejich zbylé struktury v OVB) chci připomenout, že už několik manažerů od nich (z větve působící pod OVB) čelí trestnímu stíhání pro podvod (http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hl ava-5-paragraf-209 - krásně ta tyto případy sedí sazba 2-8, či 5-10 let natvrdo), několik jich bylo už odsouzeno (navzdory tomu, že formálně jsou OSVČ a za nic ,,neručí´´).
Navíc i ČNB (která dlouho spala jako šípková růženka) podobné excesy postihuje, jak dokazuje např. tento případ http://www.investujeme.cz/lukas-stork-dostal-rekor dni-pokutu-zaplati-6-mil-kc/

Navíc – nespoléhal bych na to, že si lidé nechají kálet na hlavu a okrádat se bez odezvy. Docela se o Martina Z. bojím, protože při množství okradených klientů, už reálně hrozí, že jednomu z nich rupne v bedně, dozví se kdo že je zodpovědný za založení tohoto „systému“ najde si ho a udělá Uherskobrodského střelce..

Takže je to na Vás, jestli půjdete do této firmy, ale já osobně bych nešel :-)..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru