Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Safe Life - jednoduchý způsob jak přijít k penězům. Podvod nebo realita ?

Zdravím. Zaslech jsem o jednom projektu z více stran, ze kterého můžete vytěžit desítky i stovky tisíc měsíčně a zajímá mě váš názor nebo lépe zkušenosti.

Začíná to tím, že jezdíte na školení ve firmě Safe Life, které je zdarma, proplacená je i cesta. Na školení se jezdí 2x mesíčně.
Po (myslím) druhém školení můžete začít dělat činnost která vám bude vydělávat.
Budete vlastně poskytovat 20 až 50% slevy na různá již uzavřená pojištění. Za každou sepsanou smlouvu dostáváte jednotky, za které pak dostáváte peníze. Když dovedete někoho na školení, je jakoby pod vámi a za něj a jeho podepsané smlouvy dostáváte také jednotky, jedná se tedy o pyramidový systém (větvení).
Například váš známý má auto na které platí pojištění. Vy mu sepíšete smlouvu, takže váš kamarád bude platit o 20 až 50% méně, zustane pořád u té stejné pojištovny a vy za to dostanete jednotky. Údajně za 2 takto sepsané smlouvy dostanete okolo 30 tisíc korun.
Pokud nepodepíšete žadnou smlouvu, nedostanete nic, ale ani nic nemusíte platit.
Kamarádka byla tedkom na prvním školení a jak mi o tom vyprávěla, znělo to celkem zajímavě. Její kamarádka která ji tam pozvala vydělává právě cca 30 tis. měsíčně, další kamarád 2 měsíce neměl ani korunu a tento měsíc mu přišlo 170 tisíc.
Netvrdím že to je podvod ale jsem nedůvěřivý člověk a připadá mi to moc snadné.
Nemáte někdo s tímto zkušenosti ?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny