Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem skylink a nevyžádané dopisy na dobírku

Ahoj,
už asi po třetí mi přišel babče dopis na dobírku od skylinku. Dopis je na dobírku za nějakých 350 Kč. Žádnou službu jsme, snad, neobjednali a netuším co chce skylink uhradit. Na dopise není napsáno nic, podle čeho bych zjistil co vlastně platím a ve správci karty na webu jsem taky nic ohledně této částky nebo dopisu nenašel.
Řešil někdo podobnou situaci, nebo ví někdo o jaký dopis jde? :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pravděpodobně se jedná o jeden z mnoha způsobů, kterými se Skylink snaží upozornit majitele přístupo… nový
Zerozero 28.10.2013 16:07
Zerozero
Ti povim co to je, je v tom nová katra do příjmače,dělali výměny kodování vysílání a tu starou co má… poslední
kamzl 03.11.2013 21:35
kamzl

Pravděpodobně se jedná o jeden z mnoha způsobů, kterými se Skylink snaží upozornit majitele přístupových karet na základní nabídku, kde dříve tvrdili že je "navždy zdarma", aby zaplatili nově zavedený servisní poplatek 29 kč měs.
Uvedená částka by bylo předplatné na rok.

Ti povim co to je, je v tom nová katra do příjmače,dělali výměny kodování vysílání a tu starou co máte na tu to přestane hrát. Nám to přišlo/nabídli to taky/ nevybral jsem to a koupil radši Set top box.

Pokud nejsi poživatelem těch jejich předplacených služeb/programů/ stačí ti české televize bez těch sloveskejch a bůh ví jakejch udělej to samé.

Jediné co že místo talíře a sat. příjmače dáš anténu se set top boxwm a vyjde tě to nastejno, jak peněžně tak programově.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru