Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ceny za sluzby ked zacinam

Je to jako s prodejem čehokoliv, laciný může vyvolat pocit aušusu, drahý si zas nikdo nekoupí, zlatý střed je držet se konkurence v okolí přidávat marketingový triky - letáky, jednorázové slevy na první návštěvu nebo věrnostní program.
Docela by mě zajímalo jaké máš současné zkušenosti s masírováním. Jestli právě nebudeš zkušenosti nabírat ještě na začátku tohoto podnikání. Zcela běžně dnes najdu inzeráty na ostříhání vlasů zadarmo - má to smysl, ti lidé se to někde musí naučit, a nejjednodušší je to za chodu a na reálných živých lidech :-) Je to pak o tom co chceš dělat ty dny, když ti nikdo nevolá, nepíše, nikdo nechodí......

Jelikož taky chodím na masáže vidím to následovně - v jednom malém městě je relativně dobrý masér ze staré školy za 200Kč na hodinu, znám ho léta. V Praze znám dva maséry v lacině pronajmutých prostorech dělají cca 400Kč/h dělají i takové věci, které jsou pro mě už hogo-fogo, jako masáže s kameny a jinými věcmi a za to si řeknou o kilo víc. Zkusil jsem i náhodně maséry ve sportovních centrech, obecně jsou dražší asi hlavně kvůli nájmu, a kdomě těch tří masérů mi zatím nikdo nepadl do noty. Mám 2 kamarádky co chodily na zdravku, chvíli šly makat do nemocnice, udělaly si za pochodu kurzy fyzioterapie chtěly dělat masáže doma, chvíli to dělaly asi 1 rok a 1,5roku. Dnes jsou zase v nemocnici, a jak slyším tak si tím načerno přivydělávají. Podnikání není pro každého.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny