Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Euro - ANO nebo NE

Ve vedení EU se toho opravdu odehrálo mnoho špatného a to zejména od doby, kdy EU vedl Topolánkův oblíbenec a lidská zrůda Sarkozy ve Francii, po kterém si Topolánek pojmenoval na oslavu vítězství ve volbách syna a v Německu Merkelová z neměcké pravice - nic se nedá dělat, příště je třeba lépe volit. EU jako takovou, tj. silná spojenctví a partnerství v rámci EU a jednotný hlas směrem ven, ale potřebujeme, chceme-li být konkurenceschopní zejména vůči USA, Rusku a Číně v budoucnu). Samozřejmě není vhodné, aby EU vedli lidé, kteří ji chtějí rozložit a zničit a to právě proto, že ve skutečnosti patrně dělají pro Rusáky (Klaus a jeho dítě Svobodní) nebo pro USA (Schwarzenberg a nové věci veřejné, které nejspíš povede Karel Janeček a další pravdoláskaři).

Ale i přesto, že EU nyní dostává záměrné vlastní góly od některých představitelů, při hodnocení takovýchto informací je třeba si nejdříve upřesnit pojmy a dojmy.

Odkazujete zde článek z českých médií. Je tedy apriory třeba počítat s tím, že bude plný zavádějících informací, nepřesností, propagandy a lží. Zkrátka, že jde o žumpu. Ne jinak tomu je i u serveru vitalia.cz, který až příliš často vypadá spíše jako PR server nejrůznějších lobbistů motajících se kolem zdraví a potravinářství na druhé straně od spotřebitele (pro příklad uvádím, ž největší břečky tam zejména dříve než dostal výprask v diskuzích psal jakýsi za profesi analytika schovaný Havel). Tolik úvod. Kdybyste před citací nejdříve nahlédl do diskuze tamtéž dozvěděl byste se následující:

Ne EU nechce, zatím je to návrh komise, tj. nějakých vyslanců většinou pravicových vlád. Už tu byla spousta a spousta návrhů komise, které následně EU (= europarlament) neschválil. Třeba taková ACTA. Tu cpal v české vládě Schwarzenberg, europoslanci české pravice nehlasovali proti ACTA, naopak ti hrozní eurohujeři socialisté a dokonce i komunisté hlasovali proti ACTA. Takže méně bulvární titulky, zatím nic nechce EU. Zatím někdo chce, aby EU chtěla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny