Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem II. důchodový pilíř a vy

Pavel bavime sa o Cesku a Slovensku. Madarsko ma extremisticku vladu, ich drzkovanie a handrkovanie s MMF, len kopnut do prdele a poslat kade lahsie.
Cyprus je diskutabilny...umely danovy raj v EU nema(l) co hladat, ludia vyuzivali umelo vytvoreny system, brali z neho statky a teraz akoze pridu o ich cast a my sa mame citit vinni? Osobne by som zakazal podnikat na SK cyperskym firmam. Bez vynimky.
U nas by sa nedotkol, nie sme extremisti ako Madari s pokrivenym pozeranim na svet a moralkou a nie sme umelo vytvorena ekonomika ako na Cypre.
Ja som ekonomicky extremista, Grecko sa malo vykopnut ako odstrasujuci priklad pre ostatnych juzanov, Cyper mal dostat 2-3 roky, aby sa stransparetnil, ak nie kick out tiez a myslim, ze rebeli ala Madarsko by si rozmysleli, ci sa budu o vrateni pozicky nabuduce dohadovat s MMF alebo budu ticho suchat nohami.
Uvadzas dost nestastne priklady, Madari su divni, snivaju o velkomadarskej risi aj po 100 rokoch, myslia si aki velki su narod a pritom okrem tony porna nic EU nedali, ziju v umelom svete a skor, ci neskor na to doplatia.
Vsimni si ine staty. Poliaci...zdatni obchodnici, maju rast aj ked ostatni maju pokles, CR sa ako tak drzi aj so svojou vlastnou menou, SK je casto prirovnavane k tigrovi, Benelux nerobi ziadne vacsie problemy, severske staty su vzorom pre mnohe ine...mame tu aj ine kone ako je Estonskos a Litva, ktore sa tychlo vymanili z ruskeho zajatie a dnes sa tiez prirovnavaju k tigrom na rozdiel od zaostalej a priblblej Ukrajiny.
Poviem ti to inak...aj u nas majster populizmu nas velavazeny pan premier rychlo vycuval zo svojich povodnych vyhlaseni ako hned po zvoleni zrusi sukromne DSSKy a zdravotne poistovne, pretoze to nie je extremista ako Orban a spol. U vas detto, politici mozu mat silne reci, ale skutky si 3x rozmyslia, takze ano trvam na tom, ze u nas ziadne znarodnenia nehrozia.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny