Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Česká spořitelna ruší bezplatnou linku, mění i další podmínky

Oni s tím dobíjením telefonů pořád něco dělaji. Teď to snad zase je zadarmo, svého času to bylo za poplatek; ale to je to nejmenší, mobily dobíjí každá trafika (z těch málo, co ještě zbyly, i ty co nemají žlutý balónek, že berou sportku, ne všechno jde přes sazku) a některá další místa, takže není nutné to dělat v bankomatu. Taky se kredit dá dobít v internetovém bankovnictví nebo na stránkách operátora.
Na spořitelnu vzpomínám víceméně v dobrém, až na ty poplatky. Nikdy jsem tam netelefonoval. Na pobočce jsem byl celkem 4x, se založením účtu, pro platební kartu, pro novou platební kartu a s výpovědí smlouvy. Takže zkušenosti s komunikací mám minimální. Taky s jejich aplikacema nemám žádné zkušenosti, tehdy jsem nevyužíval ani IB, to ještě nebylo tak běžné.
Jestli víc vadí zrušení zelené linky nebo zrušení toho dobíjení těžko říct (kdo nemá problém s dobíjením v nějaké aplikaci, jistě nemá problém se zadáním čísla kreditky na stránkách operátora, takže to můžou zrušit rovnou), mě to může být prakticky jedno, fio to snad zatím rušit nechce.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny