Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Převádění peněz platební kartou

Pokud je potřeba něco někam poslat, je to přece otázka chvilky. V IB si uložíš vzor platby a každý měsíc prostě pošleš (obvykle okamžitou platbou) jinam - a za pár vteřin zase zpět či ještě jinam. Nakonec to zaparkuješ na nějakém spořáku, protože díky (úvěrovým) kreditkám celý měsíc žádný zůstatek na běžných účtech nepotřebuješ.

Pokud si takové platby v IB označíš jako bezpečné, ani je nemusíš potvrzovat.

"Šance" vyhrát mě moc nezajímají. Mnohem raději využiju nějakou "Kč odměnu" při splnění nějakého úkonu (počet plateb, velikost obratu, sehnání dalšího člověka apod.).
Splnit +25k na účet je (viz výše) velmi snadné (Creditas umí IN/OUT okamžité platby), horší by to bylo s těmi (pro mě dalšími) 5 platbami kreditkou. Horší proto, že těch plateb zase nemáme měsíčně tolik a plníme "zadání" u jiných kreditek jiných bank, kde za to dostáváme jisté "koruny na dřevo", nejen "šanci vyhrát".

Momentálně neznám banku, kde by nucené posílání peněz tam bylo zárukou lepších podmínek, než je u jiných bank bez těchto opruzů. Raiffka a Air banka líp úročí spořáky (je potřeba udělat několik plateb kartou), jiné banky je úročí ještě líp i bez toho. A účet zdarma bez podmínek snad už mají skoro všechny, možná vyjma těch dvou molochů.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny