Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nákup více produktů na aukro

Zdravím, nemám žádné zkušenosti s nákupem na aukro. Chci se zeptat, zda je možné tam objednat víc položek najednou, a jestli jich může přijít víc v jednom balíku např. do zásilkovny. Nebo se každý produkt musí objednávat zvlášť? Nechce se mi platit za dopravu víckrát... Viděla jsem tam sice možnost objednat vše, co mam v košíku, ale zdá se mi to nelogické, když je každý produkt od jiného prodávajícího. Děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Objednávat najednou klidně můžeš. Ale v jednom balíku určitě nepřijde, pokud to teda nebude od jedno…
Wikan 08.06.2022 17:30
Wikan
ok, díky moc. Nevěděla jsem jak přesně to funguje
mýša 08.06.2022 20:22
mýša
Pokud je to od jednoho prodejce, je to obvyklý standard. I samo aukro už léta podporuje automatický… poslední
ml1 10.06.2022 12:39
ml1

Pokud je to od jednoho prodejce, je to obvyklý standard. I samo aukro už léta podporuje automatický výpočet sloučeného poštovného. Spíš je výjimkou, pokud to prodejce z nějakých důvodů neumožňuje (a nemusí to být nutně někdo, kdo si korunové aukce hojí vysokým poštovným, na ty si aukro už kdysi posvítilo, ne kvůli ochraně kupujících, ale kvůli sobě - provize platí z ceny zboží a ne z poštovného).

Pokud je každé od jiného prodejce, pak to samozřejmě nejde (pokud to teda neni několik účtů jednoho prodejce). Ale třeba půjde najít prodejce, který má všechno potřebné. Nedávno jsem po dlouhé době nakupoval na aukru (aukro jsem opustil před mnoha lety po nějaké revoluci, po které nic nefungovalo, to byla poslední kapka, od té doby tam nakupuju sporadicky) a zrovna tak se mi to povedlo, ten prodejce to měl o pár korun dražší, ale počítáno dohromady s poštovným to vyšlo podstatně lépe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru