Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Moneta - spořící účty

Akce pro výhradně nové klienty působí (na mě) spíš odrazujícím dojmem. Přecejenom novým klientem je člověk jen jednou, pak už je navěky starým.
200k neni moc (5-10 běžných platů), ale jsou horší nabídky - svého času nabízela spořitelna za 169 korun měsíčně 3% do 50k (spočítejte si kolik dáte na poplatcích a kolik dostanete, pokud máte 50k+; mě to bylo jasné na první pohled, jenom pani za přepážkou, co mi to nabízela tím byla nějak překvapená (nutno uznat, že v tom bylo kromě vedení účtu i výběry z vlastních bankomatů (nic víc), ale pořád to neni přesvědčivé)). Co nabízí ČS nyní už nevím, jejich nabídku dávno nesleduju.
Fio na to šlo komplikovanějc, nejen žemá menší čísla, ale už i rozparcelovaná, na tři kusy, do 200k 2.5% pak do 1M 0.1 a nad 1M 0.15 vlastně je ještě čtvrtý kus nad 10M ale asi bude málo lidí, které by to zajímalo. Hlavní je asi to první pásmo, aby jim lidi nebo spíš jejich peníze tolik neutíkali. Ale spíš je zajímavé, že ta řada neni monotónní, nejdřív klesne a pak nad mega zase stoupne. Kromě toho, že je to prostě zbytečně komplikované, když už nestačí jedna sazba, dvě by snad stačit mohly.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny